top of page

Planløsning

 I denne delen jobber vi oss frem til en praktisk planløsning i henhold til dine ønsker og behov. Om det er en eksisterende bolig tar vi mål av området som skal jobbes med. Vi tegner opp nåværende planløsning i målestokk for å bruke dette som videre grunnlag for jobben.

Vi har alle ulike ønsker og behov og derfor er vi meget opptatt av å ha en tett og god dialog. God kommunikasjon gir oss det beste grunnlaget for å forstå dine ønsker og behov, og dermed oppnå et resultat du trives med.

Du får levert tegning av eksisterende planløsning og av ny planløsning. Disse tegningene kan leveres videre til snekker som skal utføre arbeidet. 

I denne delen jobber vi også med kjøkkenløsning og innredning av baderom. 

Et prosjekt starter alltid med en gratis uforpliktende befaring. På denne befaringen tar vi oss en prat og vi ser på omfanget av prosjektet. Deretter blir et tilbud satt sammen, hvor arbeidsoppgavene er spesifisert med timesforbruk og en fast totalpris. Her står du  fritt til å takke ja eller nei.

Videre vil mye av dialogen foregå via epost eller telefon og møter avtales etter behov. På disse møtene legger vi frem forslagene vi har og vi diskuterer oss frem til en løsning. Hvor mange møter det blir er avhengig av hvor stort prosjektet er. 

bottom of page